Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Titanic sa mohol skončiť inak! Videl si nepoužitý, alternatívny koniec?

  • DC

Fanúšikovia tvrdia, že ak by bola použitá druhá záverečná verzia, absolútne by to zničilo celý film.

Milovníci ikonického romantického trháku s názvom Titanic určite veľmi dobre vedia, ako sa film skončil. Pre oprášenie spomienok: 101-ročná Rose hodila v dojemnej scéne povestné Srdce oceánu späť do oceánu.

Nie každý však vie, že režisér James Cameron mal pripravená aj druhý, alternatívny záver filmu, ktorý mimochodom získal až 11 Oscarov. Ľudia, ktorí už bizarnú finálnu scénu videli, sa zhodli na tom, že sú radi, že nakoniec nebola použitá. Vraj by totálne zničila ich dojmy z filmu.

Hľadač pokladov Brock Lovett v nepoužitej scéne podíde k Rose a prosí ju, aby si vzácny šperk mohol podržať v ruke. Rose mu želanie splní so slovami: „Hľadáte poklad na nesprávnych miestach, pán Lovett. Iba život je na nezaplatenie a každý deň sa počíta.“ Aké dojímavé. Iba cena života je nevyčísliteľná a každý deň sa počíta." Potom vytiahne náhrdelník z jeho zovretia a hodí ho za seba, na dno oceánu. Na to jeden z členov tímu zakričí nie veľmi peknú frázu: "To je naozaj na ho*no, pani!" Pána Lovetta popadne záchvat smiechu a vnučku Rose poprosí o tanec.

Odporúčame