Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nový singel hudobného skladateľa Martina Kráľa a Dominiky Jureny Starej roztancuje vašu dušu

  • DC

Hudobný skladateľ a klavirista Martin Kráľ vydáva ďalší singel zo svojho novopripravovaného druhého albumu. Na spoluprácu si tentokrát prizval Dominiku Jurenu Starú, aby v tomto ťažkom pandemickom období priniesli ľuďom kúsok pozitívnej energie a nádeje v spoločnej pesničke „Duša tancuj“.

Hudobný skladateľ a klavirista Martin Kráľ a speváčka Dominika Jurena Stará sa poznajú už niekoľko rokov. Vždy keď sa stretli, vraveli si, že keď príde ten správny čas, zrealizujú nejaký spoločný projekt. Ten čas prišiel počas lockdownu a výsledkom ich spolupráce je singlová novinka, ktorá má ľuďom pomôcť pozitívne myslieť a prekonať ťažké časy spojené s pandémiou COVID – 19.


Zdroj foto: Yanick Photography

„Pri skladaní pesničky Duša tancuj som si pripomínal časy pred koronou, keď sme sa nemuseli báť o svoje zdravie a život. Vložil som do nej veľa emócií. Je veľmi čistá, úprimná a ako stvorená pre Dominiku. Nielen kvôli jej kvalitnému spevu, ale aj kvôli jej osobnosti. Poznám ju dlhšie a v rámci showbiznisu a hudobnej scény ju vnímam ako úprimného človeka s dobrou dušou. Bol som zvedavý, čo by na ňu povedala,“ prezradil Martin Kráľ o vzniku pesničky.

Odporúčame