Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Veľkonočná hostina

  • MH

Zapoj sa do našej veľkonočnej súťaže, staň sa otázkou v Rannej šou a vyhraj Veľkonočnú hostinu od Taurisu.

Jedlo na Veľkú noc je jedna z vecí, na ktoré sa mimoriadne tešíme. Po celom Slovensku nás spája spoločný základ, ktorým je mäso, hlavne údená šunka a ryby. A potom má každý región to svoje. Niekde sa je paska so šoudrou a hrudkou, inde zase huspenina a ryby, alebo sa pečie baranček a štrúdľa.

ČO OD TEBA CHCEME?
Napíš nám, ako vyzerá tradičné veľkonočné jedlo v Tvojom regióne? Ako jednotlivé jedlá u vás voláte alebo v ktorý deň Veľkej noci ich varíte/pečiete.
Popíš to v skratke a tak, aby si Tvoj príspevok vybrali do Rannej šou. Staneš sa tak otázkou pre ostatných, aby hádali na základe Tvojho opisu, z akého regiónu pochádzaš.

ČO ZÍSKAŠ?
Veľkonočnú hostinu od Taurisu v hodnote 100 €.
Rovnakú výhru máš šancu získať aj v Rannej šou u Juniora a Marcela, ak sa Ti podarí dovolať a uhádnuť vybraný región podľa popisu.

VÝHRA:

10 x denná výhra – zásoba produktov Ryba Košice a Tauris v hodnote 100 €

 

PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PODMIENKY

Kvalitné mäsové výrobky od Taurisu a tradičná treska od Ryba Košice sú na stoloch Slovákov už desiatky rokov.Či už treskoslovenská treska s retro receptúrou, vyrobená výlučne z tresky, lahodnej majonézy a zeleniny alebo obľúbené Zipser párky, Zipser šunka či saláma Nitran sedemdesiat sedem. Ryba Košice a Tauris.