Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Pripomeň si zimnú idylku, plnú snehu. Lukáš KOLIA Kolivoška predstavil krásnu novinku s názvom Nič nestalo sa

  • DC

Lukáš KOLIA Kolivoška stihol popri práci nahrať novú skladbu

Hudobník Lukáš „Kolia“ Kolivoška je známy ako basgitarista, kapelník a pomocný producent zo skupiny IMT Smile, v ktorej pôsobil jedenásť rokov. Spolupracoval aj s Kontrafaktom, Petrom Lipom, Richardom Müllerom, Mariánom Čekovským, Veronikou Rabada a ďalšími. Pred piatimi rokmi po ukončení spolupráce s IMT Smile založil v Košiciach soulfunkový projekt The Streetgroove, v ktorom si so spevákom DomiHaly a ďalšími muzikantmi plní svoje bass-groove sny. Súčasná situácia ho prinútila zamestnať sa na plný uväzok mimo hudobnej brandže, ale na hudbu nezanevrel. Vo voľných chvíľach vďaka moderným technológiám prepojil svojich muzikantských kamarátov a výsledkom je nová skladba Nič nestalo sa.

Zdroj: archiv LKK


„Táto skladba je dôkazom toho, že je možné spojiť hudobníkov z rôznych kapiel a nahrať dobrú skladbu, aj keď je každý z nich na inom mieste. Vždy totiž platí, že hudba spája. Cez túto pandémiu to platí dvakrát a veľmi si vážim, že sa počas minulého roka moji hudobní kamaráti rozhodli nahrávať so mnou na rôznych miestach Slovenska,“ povedal o novej skladbe Kolia a dodal: „Pesnička pôvodne vznikla asi pred päťnástimi rokmi v skúšobni v Prešove. S anglickým textom ju spievala spoluautorka hudby Miroslava Rogulová, ktorá teraz pôsobí ako fotografka vo Francúzsku. Tam dostala Covid a po jeho prekonaní stratila silu v hlasivkách a skladbu už teraz nemohla naspievať. Dúfam, že sa čoskoro celkom uzdraví.“ 

Minulý rok sa Kolia vrátil k staršej demonahrávke a rozhodol sa ju dokončiť a nahrať s novým slovenským textom, ktorý napísal známy a uznávaný textár Vlado Krausz. Na jej naspievanie oslovil speváčku Zuzanu Mikulcovú.

Zdroj: archiv LKK


Klip k skladbe Nič nestalo sa nakrúcal známy prešovský filmár Jaro „Jaris“ Vaľko so Sandrou Urbančíkovou v zimnej atmosfére Jasnej v Nizkych Tatrách.

Odporúčame