Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kapela z východného Slovenska prerobila romantický hit Lewisa Capaldiho. Ich funky verzia ťa roztancuje!

  • DC

Talentovaní chalani z kapely Dámi a Páni oživili skladbu "Before you go" funky prvkami, ktoré sú im zdá sa bližšie, ako pôvodný melancholický zámer skladby od Lewisa Capaldiho.

“Skladba je často hraná v rádiách, ľudia ju poznajú, chceli sme jej dodať trochu živšiu formu, keďže v momentálnej situácii je smutných správ priveľa, ľudia potrebujú počuť veselú muziku!”, hovorí frontman Michal Choma, ktorého môžete poznať aj z poslednej série československej Superstar.

Záruku kvality navyše podčiarkuje brilantný podpis kráľa slovenského funku - Mária „Gapu” Garberu. "S Gapom sme priatelia už dlhšie, zhodli sme sa, že reptaním na momentálnu situáciu, ktorá vo svete panuje nič nevyriešime, a môžeme to tu aspoň skrášliť nejakou funky prerábkou, ktorá by ľuďom aspoň trochu pozdvihla náladu. Michal (Choma) nadhodil song, ktorý by sme mohli spraviť/preprobiť a spoločne sme to upratali do tejto sviežej verzie," dodal na záver klavirista Róbert Hvostáľ.

Odporúčame