Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Lina Mayer prekvapuje novou skladbou!

  • DC

Speváčka a hudobníčka prichádza s dlho očakávanou novinkou. Tentoraz prekvapivo v slovenčine.

Úspešná slovenská speváčka Lina Mayer predstavuje novinku s názvom Stratená, ktorou dáva jasne najavo svoje ďalšie hudobné smerovanie a predznamenáva nový album, na ktorom aktuálne pracuje.

Zdroj: TS

"Rok 2020 bol pre nás všetkých veľmi náročný, po všetkých stránkach, s mojím tímom sme v tom roku dokonca chystali turné, ktoré sa nakoniec žiaľ neuskutočnilo. A možno práve preto som sa pustila do tvorby a práce na nových skladbách. Odhliadnuc od vecí, čo sa dejú , či už vo svete, alebo v mojom živote, chcela som prostredníctvom hudby uniknúť, a hľadať cesty ako vyjadriť všetky svoje pocity, emócie a zážitky kreatívnym a zábavným spôsobom " uvádza speváčka.

Zdroj: TS


Na rozdiel od jej doterajšej tvorby je však táto skladba prekvapivo v slovenskom jazyku."S touto myšlienkou som sa pohrávala už dlhšie, veď koniec koncov , v šuflíku mám kopec rôznych textov. Ale aj vďaka situácii, v akej sa momentálne nachádzame, som o to viac chcela mať bližšie k ľudom a k mojim fanúšikom, a myslím, že slovenčina je jednoznačne cesta", vysvetľuje Lina, prečo prichádza so slovenskou skladbou práve teraz.

Tak ako pri všetkých jej doterajších skladbách , aj na tejto je autorkou hudby a textu. Na skladbe však hudobne Lina spolupracovala aj s Lacom Rychtárikom a producentsky sa pod ňu podpísal opäť Vlado "Randy" Gnepa z nahrávacieho štúdia Basem3nt recording studio.

Novinka má predznamenávať ďalší, v poradí druhý album, na ktorom speváčka aktuálne pracuje. "Niekoľko skladieb je hotových , niekoľko ďalších rozpracovaných, to je totiž to jediné, čo momentálne my hudobníci môžeme robiť," uviedla. Zatiaľ však nie je jasný presný dátum vydania, ani jeho názov.

Odporúčame