Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

BUBA BLOG: Pôjdeme na “Ďaleký východ”!

  • Buba

Výnimočne nenapíšem, aký sme mali týždeň, ale aký budeme mať týždeň. Ak Boh a Igor nezmení naše plány.

Po pár mesiacoch v rovnakom - príjemnom - pokojnom móde nás čaká, konečne, trochu akcie!!!

Dnes odišiel Bohuško na tri dni točiť Hornú Dolnú, niekam do mačky ďaleko, takže si budeme s Mišom bačovať úplne sami. (Nie, že by sme na to neboli zvyknutí.) Ale, v stredu môžeme ísť s Mišom po škôlke zase do nášho milovaného bazéna na plávanie. To mu tak veľmi chýba, že sa stále pýta, kedy pôjdeme konečne plávať. Plávame každý týždeň od jeho 4 mesiacov, tak je mu divné, prečo máme teraz pauzu.

V stredu večer sa vráti Bohuško a štvrtok odchádzame do Levoče ku starkej. Sme ju nevideli od Vianoc. A tri dni budeme pekne tam všetci spolu. Pre mňa je to taký cestovateľský zážitok, že mám pocit, že idem na “Ďaleký východ”, nie na východ. Už si chystám kôpky, čo chcem zobrať starkej, čo zbalím Mišovi, utieram prach z kufrov.....

Zdroj: Buba

Toto je tak nezvyčajný moment už pre mňa, že ja sa teším aj na balenie kufra, aj na to, ako sadneme do auta a strávime v ňom 4 hodiny, teším sa na kávu z pumpy pod Tatrami, teším sa na svokrin panelák, teším sa na švagra a švagrinú a ich dcéru, teším sa na všetko, čo sa odohráva ďalej ako 10 km od nášho domu.

Počuj, Igor, nieže zas niečo domoceš medzitým a zničíš mi tieto krásne plány! Maj kus srdca, keď už iné nie.

Lubica “Buba” Lettrichova

Odporúčame