Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Päť najlepších preklepov v pracovných mailoch, ktoré by ste určite nechceli urobiť

  • JK

Aj tebe sa sem tam šmykne prštek?

Preklep pri písaní urobil už každý z nás. Niekedy za to môže autocorrect, inokedy naša vlastná nepozornosť či odpisovanie v zhone. V konverzácii s kamarátom pri tom mávneme rukou, obaja sa na tom zasmejeme a nič si z toho nerobíme. Niekedy sa však stane, že urobíme chybu v pracovnej komunikácii či už so zamestnávateľom alebo klientom. A ten pocit trápnosti nechce zažiť nikto z nás.

Vy ste sa s Juniorom a Marcelom opäť raz podelili o tie vaše príhody. Tu je päť najlepších preklepov, ktoré ste nám poslali.


ALENA
Pracovala som v banke. Klientke som napísala: "Originál dokladu vám príde pošvou". Neodpísala.

KRISTÍNA
Mne sa raz stalo, že sa mi podarilo na lekársku správu napísať na miesto pacient "poučený" – pacient "popučený".

BAJUŠ
Raz dávno som išla na pohovor do Bratislavy z Trnavy, ale vlak mal meškanie. Rýchlo som teda napísala email z vlaku, aby ma ospravedlnili, že budem chvíľu meškať, lebo vlak ešte len prichádza „na sranicu“.


VERONIKA

Kolegyňa raz napísala klientom, nech sa dostavia na „vyhonený úrok“.


MARCELA

Predávam kávu a nealko z mojej pojazdnej kaviarne. Raz som písala žiadosť na nemenovaný festival. Do žiadosti som uviedla, že predávam skvelú taliansku kávu, domáce limonády a ovocné mliečne koktejly, avšak slovo koktejly mi autocorrect opravil na koko*ty....Všimla som si to, až keď mi prišla kladná odpoveď, že predávať môžem prísť, lebo sú zvedaví, ako tie koko*y budú chutiť.

Odporúčame