Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Dennyiah idú novinkou „Running“ o hľadaní seba samého až pod kožu

  • DC

K druhému singlu z debutové albumu Human Aspect predstavujú oficiálny videoklip, ktorý vznikal v priestoroch ortodoxnej židovskej synagógy v Košiciach.

Dvojica Dennyiah vlani vydala svoj debutový album Human Aspect, ktorého dokončeniu napomohla aj aktuálna situácia. Po úspešnom hite Kingdom a skladbe Iohan predstavujú Denny a Ľuboš novinku Running aj s videoklipom.

Zdroj: TS

Skladba s mimoriadne pozitívnym nábojom je osobným priznaním speváčky. Pesnička o tom, že pred sebou samým neutečieš, môže pomôcť svojou nefalšovanou úprimnosťou mnohým a nie iba mladým ľuďom. „Text je inšpirovaný fázou v mojom živote, keď som dokázala prijať samú seba takú aká som. Slohy sa venujú turbulentným obdobiam, ktoré sa dajú prirovnať k horskej dráhe. V refréne sa to všetko spája v seba-láske a seba-akceptácii,“ vyznáva sa Denny.

Zdroj: TS

Videoklip sa natáčal v priestoroch ortodoxnej židovskej synagógy na zvonárskej v Košiciach. „Celé to miesto dýcha atmosférou mystéria a má svoj vlastný špecifický vibe. Natáčali sme to ešte v auguste minulého roku, keď boli opatrenia omnoho voľnejšie,“ priblížila proces vzniku Denny.

Odporúčame