Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Konečne vonku medzi vami! Otvorenie terás sme oslávili vysielaním z jednej z nich

  • DC

Po viac ako roku sme znovu mohli ísť medzi vás a dať si kávu na teraske a zo skla. Bolo to krásne!

Písal sa presne 11. december 2020, keď sa terasy slovenských prevádzok zatvorili. Trvalo to viac ako 4 mesiace, ale dočkali sme sa. Nastal ten deň! Presne pred týždňom sa vzhľadom na zlepšujúcu situáciu a uvoľnenie opatrení terasy opäť otvorili. Konečne si môžeme vychutnať voňavú kávičku na terase obľúbeného podniku a čo je hlavné - dáme si ju zo skla.

Táto skvelá správa nás v rádiu tak potešila, že sme sa rozhodli osláviť to s vami. Zbalili sme techniku, mikrofóny, moderátorov a uplynulý piatok sme sa vydali na celý deň vysielať z terasy reštaurácie Primi, v nákupnom centre Eurovea na promenáde. Ľudia, slnko, voňavá káva a najmä ľudia. Pozri si nový vlog a uvidíš, že nám bolo ozaj krásne.

Terasy sú už otvorené.
Príďte si vychutnať atmosféru uvoľnenia do reštaurácií Primi v Bratislave a Košiciach, Klubovní v Bratislave a Banskej Bystrici či reštaurácií Kubu, Wagamama, La Pala a Rio. Reštaurácie medusa sú pripravené v plnej sile a s energiou na vaše nové zážitky.

Odporúčame