Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Billie Eilish s anakondou okolo krku predstavila baladickú novinku, ktorá sa ti dostane pod kožu

  • DC

Prvým singlom z nového albumu odhalila Billie kus súkromia i nový štýl. Fanúšikovia sú nadšení.

Americká speváčka a skladateľka Billie Eilish predstavila prvý singel z dlho očakávaného, druhého štúdiového albumu. Ten má uzrieť svetlo sveta až koncom júla, no fanúšikovia sa zatiaľ môžu tešiť aspoň z prvej ochutnávky. Tá nesie názov Your Power a Billie ňou odhaľuje nie len nový štýl, ale i kus súkromia.

Mladá talentovaná hudobníčka sa totiž zo zelenej vrátila k blond farbe a na Instagrame s baladickou novinkou odhalila i kus seba: "Je to jeden z mojich najobľúbenejších songov. Teraz, keď ho púšťam von, cítim sa veľmi zraniteľná, pretože je to moja srdcová záležitosť. Je o mnohých odlišných situáciách, ktorým sme všetci boli buď svedkami , alebo sme ich sami zažili. Dúfam, že niekoho inšpiruje k zmene. Pokúste sa nezneužíva svoju silu," napísala.

Je jasné, že textom piesne sa Billie vracia k svojmu ex, raperovi 7:AMP, ktorý sa k nej počas vzťahu nechoval úctivo, a tak vo videoklipe zrejme stvárňuje práve čiernu anakondu, omotanú okolo speváčkinho krku.

Odporúčame