Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

DARČEK PRE CELÚ RODINU NA DEŇ DETÍ: Tešiť sa môžete na malých Kandráčovcov, Mira Jaroša, Kaliho aj Smejka a Tanculienku

  • DC

Všade dobre, doma najlepšie. To si povedali aj Zajko Turbo a Medvedík Kuniboo po tom, ako na potulkách po Slovensku zodrali hneď zopár párov túlavých topánok. Niet divu, spoločne so svojimi kamarátmi totiž navštívili tie najkrajšie zákutia našej čarovnej krajiny, aby o nich zvedavým deťom porozprávali v šiestich pokračovaniach zábavno-vzdelávacieho online seriálu „Na vandrovke po Slovensku“.

Teraz sa však vrátili domov, do hlavného mesta, aby všetkým deckám pripravili to najkrajšie prekvapenie k ich veľkému sviatku. Veľkolepé vyvrcholenie celej vandrovky, ktoré sa bude v nedeľu, 30. mája vysielať po celý deň ZADARMO&ONLINE ako darček k Medzinárodnému dňu detí!


HVIEZDA ZA HVIEZDOU AJ TURBO DOBRÁ ZÁBAVA

A aby toho nebolo málo, pozvali si aj hostí. Od rána až do večera sa tak na novej online detskej TURBO TV opäť môžete tešiť na kombináciu hviezdnych koncertov, zábavného programu a vašich obľúbených seriálov. Čakajú vás premiérové show, aké ste ešte v žiadnej telke nevideli! S Kaufland detským festivalom budú opäť spievať, tancovať a zabávať sa všetci členovia rodiny: najmenší, malí, ale aj veľkáči. Pretože ani na tých sa na MDD nezabudlo!

V nedeľu, 30. mája pre vás v celodennom programe na detskyfest.sk zahviezdia v exkluzívnej celosvetovej premiére nielen Malí Kandráčovci, ale aj Kali, Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Fíha Tralala, Cimbal Brothers, Divadlo NATRAKY, či Juraj Bača so psíkmi a cvičiteľkou Saškou. A tá vám veru predvedie vystúpenie plné psích kúskov! Čaká vás napínavé doslova kráľovské finále kuchárskej show MAJSTER ŠÉFINKO KUNIBOO s Juniorom a Veronikou, ďalšie pokračovanie seriálu Animália od spoločnosti Eset, seriály Angličanina od Spievankova, Pesničková encyklopádia od PACI PAC, či absolútna premiéra filmovej novinky od Spievankova „O povolaniach“. Všeobecná zdravotná poisťovňa vaše deti naučí, ako podať 1. pomoc pri záchrane ľudského života, aj ako sa správne postarať o svoje zúbky. So Smejkom a Tanculienkou deti opäť navštívia krásne zákutia našej čarovnej domoviny, vyberieme sa totiž na Hrad Červený kameň ale aj za umeleckou sklárkou. V Detských televíznych novinách s Terezkou, Aďom a Romanom sa deti dozvedia kopec nových informácií. Opäť vás teda čaká deň, ktorý vaše decká nielen zabaví, ale aj čo-to naučí. Opäť vás čaká množstvo súťaží, ale aj krásne omaľovánky na stiahnutie od spoločnosti Epson.

Nerozluční kamaráti Zajko Turbo a Medvedík Kuniboo vám jednoducho prinesú program pre všetky vekové kategórie!

A prečo bude táto Vandrovka po Slovensku naozaj rozprávková? Nechajte sa prekvapiť! Všetko sa dozviete 30. mája online na www.detskyfest.sk/TURBOTV. Všetky tieto krásne zážitky vám a vašim deťom ako darček k ich veľkému sviatku prináša Kaufland.

Odporúčame