Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Lukáš Adamec predstavil energickú novinku Život Je Boj. Bude z nej nová hokejová hymna?

  • DC

Lukáš Adamec predstavil energickú novinku, ktorá nabudzuje k skandovaniu športových pokrikov a fandeniu!

Svetlo sveta uzrela nová pieseň Život Je Boj od Lukáša Adamca. Energická novinka je zároveň úvodnou zvučkou Talkshow Citronáda, ktorú má na svedomí, ako už názov napovedá, Richard „Citrón“ Lintner. Verejnosť video vzhliadla po prvýkrát v prvej časti relácie Citronáda, ktorá sa vysielala po úvodnom hokejovom zápase slovenskej reprezentácie, ktorý naši chlapci vyhrali. Po boku hokejových legiend bratov Hossovcov a Riša Lintnera, Luky Adamec a Tomi Okres vyslali svoj povzbudivý odkaz, prostredníctvom premiéry klipu, do sveta. „Bol to pre mňa úžasný pocit, ďakujem všetkým zúčastneným a takisto samotnému Rišovi, ktorý má neskutočnú charizmu. Keď to bolo v telke, mal som pocit ťažkééého frajerstva. A objímal som Tomiho a ďakoval za roky a piesne, ktorými sme spoločne prešli,“ vyznáva sa talentovaný spevák.

Zdroj: TS

Pieseň je už v Rige, chlapci veria, že náš hokejový tím povzbudí

„Pesničku som spolu s klipom počas víkendu poslal Mirovi Šatanovi, ako zodpovednej osobe a verím tomu, že ju chlapcom v kabíne pustí a že im pomôže k ďalším víťazstvám. Držte sa chalani!“ odkazuje slovenským hokejistom Richard Lintner. „Pri každom vypočutí pesničky Život Je Boj, myslíme na vás,“ dodávajú Lukáš Adamec a Tomi Okres na záver.

Odporúčame