Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kapela Heľenine oči prichádza po úspešnej skladbe NAKA s ďalším novým singlom SRDCE MOJE

  • DC

Kapela Heľenine oči ti vo svojej novinke ukáže, ako si urobiť dovolenku doma. Úplne doma!

Nový album kapely pod názvom CIRKUS 22 je už vraj skoro pripravený a plánujú ho vydať v októbri 2021. Po úspešnom prvom singli NAKA prichádzajú chlapci z prešovskej kapely s novým singlom pod názvom SRDCE MOJE. O čom je táto nová pieseň, prezradil spevák kapely Heľenine oči Martin Mihalčín.

„Chceli sme ako ďalší singel vydať niečo svieže, čo bude po ťažkých časoch a pred príchodom leta vyvolávať u ľudí hlavne optimizmus a pozitívne pocity. Máme toho na výber viac, ale ako druhý singel sme sa rozhodli zaradiť práve túto pieseň, pretože vyslovene vyžaruje dobrú atmosféru a chce sa nám pri nej krútiť zadkom.“

Zdroj: TS


Videoklip je zasadený do reality blížiaceho sa leta, kedy sme mali z dôvodu pandémie zakázané cestovať na dovolenkové destinácie.

„Prečo si nevytvoriť dovolenku doma. A keď doma, tak teda úplne doma. Neprezradím ale viac a odporúčam všetkým pozrieť si tento klip až do úplného konca“ pokračuje spevák a autor tejto piesne Martin Mihalčín.

Odporúčame