Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Skupina VIDIEK vydáva novú pieseň s aktuálnym názvom DOHODNIME SA

  • DC

Veta „Dohodnime sa“ je nanajvýš aktuálnou celospoločenskou výzvou, ako aj názvom novej piesne skupiny Vidiek.

„Dohodnime sa na mieri“ spieva presvedčivo Jano Kuric v novinke skupiny Vidiek, ktorú zároveň predstavujú aj videoklipom. „Pieseň je o tom, čo každý z nás potrebuje ako soľ – o dohode. Je jedno, či tým myslíme dohodu medzi ženou a mužom, medzi politikmi a ich stranami, medzi rozličnými národmi alebo medzi pozemšťanmi a mimozemšťanmi. Bez dohody ostane vždy len spor, čo určite nie je dobrý výsledok. S dohodou to dopadne určite lepšie“, hovorí Jano Kuric.

Zdroj foto: Mikuláš Škripeň


Autorom hudby a textu skladby je gitarista Richard Jajcay, na bicích hrá ďalší zo zakladajúcich členov skupiny Ondrej Tomčala, na basgitare Martin Klačanský. Pod hudobný mix sa podpísal Martin Čema a mastering majú na svedomí londýnske Metropolis Studios.

Novinka vychádza na všetkých digitálnych službách a čoskoro aj na dvojalbume (2LP a 2CD) najväčších hitov skupiny Vidiek s názvom Vidiek Najvidiekovatejší vo vydavateľstve OPUS.

Odporúčame