Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Energické spojenie Majselfa a Maireeho v klipe "Vydržím stáť" ohlasuje aj názov nového albumu!

  • DC

Novým trackom „Vydržím stáť“ Majself predstavuje aj názov albumu, ktorého release spustí už koncom tohto mesiaca! Skladba v spolupráci s DJ a producentom Maireem prináša už podľa žánru letný vibe, čo aj zo samotného klipu cítiť, no a prináša aj novú hudobnú éru pre samotného interpreta, ktorú si budeme môcť vypočuť už aj na novom albume!

Po skladbe „RUŽE“ na feate s Kalim a skladbou „ZÁVISLÝ“ predstavuje Majself v poradí už tretiu skladbu z pripravovaného albumu, ktorý ponesie názov „PORCELÁN“. Ako aj predchádzajúce vizuály, aj tento nesie špecifickú dejovú linku, ktorú interpret vyskladal s režisérom Jurajom Škulom. Ten okrem kamery riešil aj samotný strih videoklipu.

„Chcel som, aby vizuál nebol nejako nasilu motivačný, ale aby z neho išiel pozitívny vibe, nech majú ľudia dobrú náladu, keď si ho pozrú. Zvolili sme koncept aj vďaka supportu LB Servis, ktorý nie je na Slovensku prišli obohratý, a som rád, že sa nám atmosféru z natáčania podarilo preniesť aj do klipu. Spolupráca s Maireem vznikla ešte minulý rok v marci, kedy sme pôvodne plánovali len jednu skladbu, no keď mi poslal pack z hudbami, dohodli sme sa, že jednu vec spravíme na jeho plánovaný album a jednu na môj“, vysvetľuje priebeh vzniku spolupráce Majself. Energickou skladbou, ktorá nesie humorný klip, no zato dôležitú myšlienku, ktorá vypovedá už z názvu skladby „VYDRŽÍM STÁŤ“ chcel interpret pripomenúť všetkým to, aby sa nevzdávali svojich cieľov a nenechali sa odradiť nikým. Samotný album „PORCELÁN“, ktorý dostal názov podľa jedného z trackov štartuje svoj predpredaj už 20.júna!


„Na albume som sa nelimitoval ničím a skúšal som robiť hudbu čisto podľa toho, čo ma v danom období bavilo alebo hudobne inšpirovalo. Ľudia ma budú počuť v polohách, v ktorých ma už poznajú, ale myslím, že v mnohých ich aj prekvapím. Na albume som pracoval skoro 2 roky, verím že si ho ľudia zamilujú tak ako ja. Hlavne sa neviem dočkať, kedy album odprezentujem aj naživo. Už v najbližších dňoch začnem zverejňovať na svojich sociálnych sieťach termíny a zoznam koncertov. Na niektorých zastávkach sa stretneme aj s Maireem a pre fanúšikov mám pripravené aj jedno špeciálne prekvapenie“, uzatvára Majself.

Odporúčame