Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Niekdajší spevák hudobnej skupiny Peter Bič Project, Ivo Bič, vydal singel Obrátiť list

  • DC

Niekdajší spevák hudobnej skupiny Peter Bič Project, Ivo Bič, prichádza s druhým sólovým singlom. Prostredníctvom lyrics videa do života uviedol pieseň Obrátiť list.

Sympatický Košičan, Ivo Bič, sa vydal na sólovú dráhu po odchode z kapely Peter Bič Project. Pilotný singel, ktorý odštartoval jeho novú hudobnú cestu – Unavený – ponúkol začiatkom roka 2020, tesne pred udalosťami, ktoré nie len kultúrnu obec otočili hore nohami. Svoju druhotinu, skladbu s názvom Obrátiť list, mimochodom opäť v slovenskom jazyku, zverejnil prostredníctvom lyrics videa uplynulý víkend.

Zdroj foto: EyeMedia

A o čom skladba vlastne je? Možno by sa prvoplánovo mohla javiť ako rozchodová pesnička, no Ivo Bič poukazuje na širší záber významu skladby. „Vždy sa snažím myslieť a vyjadrovať vo viacerých rovinách, vo viacerých pohľadoch. Pieseň môže byť o ukončení vzťahu, no aj o živote, v ktorom sa treba posúvať, neupínať sa na problémy z minulosti a ísť a žiť ďalej, Obrátiť list,“ približuje. „Myslím, že to korešponduje aj s uplynulou dobou vo svete. Ľudia chcú a potrebujú obrátiť list a posunúť sa ďalej z pandémie do normálneho, verím, že aj nového života...,“ dopĺňa spevák.

Odporúčame