Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

10 najlepších opisov slov, na ktoré ste si nevedeli spomenúť

  • JK

Vieš, bratranec, ale dievča...bratranečka!

Ten pocit, keď chceš niečo povedať, no vypadne ti to správne slovo, tak to začneš opisovať...Vtedy sa kreativite ozaj medze nekladú. Presvedčili ste nás o tom v Rannej šou, keď ste sa s Juniorom a Marcelom podelili o tie vaše výmysly a opisy. Tu je desať najlepších.


PETER

Kolegov kamarát si poprosil dokopyrobítko...myslel tým zošívačku na papier.

IVANA

Náš 4 ročný Dávidko si chcel obliecť tričko s obrubníkovým šálom. Celkom mi trvalo, kým som pochopila, že to má byť rolák.

KATKA

Na strednej škole sme si v našej skupinke chodili počas prestávky kupovať niečo sladké do bufetu. Jedného dňa sme sa pýtali kamošky, čo jej máme kúpiť. Odpovedala: „Toto. Ako sa to volá...cukrík na paličke!“

TOM

S kamarátom som sa rozprával a nenapadlo mi slovo sesternica. Tak som mu to povedal po svojom: "Vieš, tak bratranec, ale dievča...bratranečka!"

MARTIN

Môj 2 ročný syn pozeral Spievankovo, kde účinkuje Štefan Skrúcaný (cvrček). Malý ho zbadal a celý nadšený, no nevedel si spomenúť na meno, hovorí: "To je s-s-s-Stočený!"

JURAJ

Žene sme kupovali ojazdené auto, keď si urobila vodičák. Mala svoje kritériá, okrem iného aj centrálne uzamykanie. V plnej vážnosti sa predajcu opýtala: "Má to PIK-PIK?"

KATKA

Môj 10 ročný vzdelaný syn mi minulý týždeň oznámil: "Mičovský podal demisiu."
Ja nevzdelaná som sa ho opýtala: "To je kto?"
Odpoveď: "Však minister lesa!"

JÁN

S kamošmi sme niečo riešili a došla debata aj na záchranu detí a ich ochranu. Chcel som povedať Unicef a nevedel som prísť na to slovo, tak hovorím:"No vieš, to je ten Greenpeace pre deti."

ZUZANA

Chodíme cez dedinu Čáry a môj syn si nevedel spomenúť, tak sa opýtal či sme už prešli tie kúzla.

DARINKA

Sesternica si nevedela spomenúť na slovo garáž. Skončilo to ako "miestnosť, kam chodia autá spať".

Odporúčame