Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kňaz "Pater Peter" odštartoval zaujímavý podcast o náboženstve. Prvými hosťami boli Adela a Junior

  • DC

Náš skvelý kamarát Pater Peter obohatil svet podcastu o témy ako viera, náboženstvo a cirkev. A ako sám povedal: "Tento podcast chce byť prostriedok, aby sa cez rozhovor s rôznymi ľuďmi obraz o kňazoch, Cirkvi a viere ukázal v „normálnom“ svetle. "

Pater Peter je človek, ktorý nás do Fun rádia, špeciálne do Rannej šou, chodí navštevovať pravidelne. Vždy si pre nás prinesie dobrú náladu a kopec historiek. Keď sme zistili, že Pater Peter vstúpil do sveta podcastu, naozaj sme sa potešili. Pretože témy ako viera, náboženstvo a cirkev by nemali byť opomenuté. Viac o zámere svojho podcastu i o špeciálnych "funrádiovských" prvých hosťoch vám už povie samotný Pater Peter:

"Som Pater Peter, gréckokatolícky kňaz, ženatý, 4 deti. S Juniorom sa poznáme od školy a keď som mu do vysielania občas niečo napísal, pobavili sme sa my dvaja i poslucháči. Rozprávali sme sa však dávnejšie aj na vážnejšie témy a boli to pre nás oboch obohacujúce rozhovory. Tak prišla myšlienka na podcast o "viere, náboženstve, Cirkvi" so známymi ľuďmi o týchto témach. Keďže ľudia vo FUNRADIU sú aj moji kamaráti, tak som ich oslovil a oni neodmietli. Prvé dve časti s Adelou a Juniorom sú už na podcastových platformách, s Marcelom a Sajfom sú na ceste. A prídu aj ďalšie známe tváre a hlasy."

My už len dodáme, že okrem Patra Petra má na tomto projekte veľkú zásluhu aj naša Kava! A teraz už nech sa páči, urob si pohodlie a počúvaj:



PRVÚ ČASŤ S ADELOU SI MÔŽEŠ VYPOČUŤ TU:


A DRUHÚ ČASŤ S NAŠIM JUNIOROM ZASE TU:


Podcast nájdeš aj na ostatných platformách.

Odporúčame