Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

11-ročná speváčka ZIA DEER, dcéra obľúbenej FÍHA tralala, prichádza s novinkou, v ktorej vám jej oči prezradia pravdu

  • DC

11 ročné dievča si na svoj veľkolepý animovaný klip zarobilo samo a minulo naň všetky úspory.

Pred niekoľkými dňami uzrel svetlo hudobného sveta prvý singel speváčky Zia Deer s názvom: Iba moje modré oči. Vkusná animácia a herecký výkon sú naozaj pastvou pre oči. Zia Deer , vlastným menom Terézia Jelenová, dostala text piesne k 10. narodeninám od svojej mamy, autorky detskej tvorby Martiny Jelenovej, ktorá stojí za úspešným projektom Fíha tralala. 

11-ročné dievča si na svoj veľkolepý animovaný klip zarobilo samo a minulo naň všetky úspory. Pred kamerou stojí mladá speváčka už od 2 rokov. Všetky honoráre z natáčaní filmov, videoklipov či moderovania Detských televíznych novín jej rodičia odkladali. Dnes sa môže pýšiť umelecky zaujímavým videoklipom. Text piesne hovorí o detskej fantázii, ktorá je častokrát potláčaná prostredím, v ktorom deti vyrastajú. Vo videoklipe sa objavujú aj prvky šikany, ktoré mladá speváčka skúsila na vlastnej koži. Hlavnou myšlienkou piesne je, aby deti snívali s otvorenými očami a plnili si svoje sny. Mladá speváčka má už teraz plný kalendár. V lete so svojou umeleckou rodinou uskutoční koncerty na Slovensku aj v Českej republike.

Odporúčame