Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Video, ktoré ovládlo YouTube! Formula 1 sa premávala Bratislavou a Tatrami

  • DC

Viete si predstaviť formulu premávajúcu sa v našich končinách? Viete si predstaviť formulu v plnej rýchlosti, nad ktorou letí akrobatické lietadlo len pár metrov nad zemou? S panorámou Tatier na pozadí? Ak nie, tak sledujte video, ktoré absolútne ovládlo internet!

Formula 1 tímu Red Bull Racing je hlavnou hrdinkou cestovateľského príbehu, v ktorom putuje od známeho českého hradu až k tomu slovenskému. V sprievode legendárnej RB7, jedného z najdominantnejších áut v histórii F1, sa v 7 minútach ocitnete na Karlovom moste, v centre Prahy, zatancujete si s tradičným folklórnym súborom, prefrčíte cez moravské vinice, odskočíte si do Tatier pre epický výhľad, navštívite historický slovenský skanzen, rýchle kolesá otestujú celkom nový asfalt v Bratislave, neobídete ani mosty ponad Dunaj a zaparkujete pred hradom v hlavnom meste.

Slovensko a Česko sa týmto dostali do elitného klubu, keďže po krajinách ako USA alebo Holandsko previedli monopost po svojich končinách. Dve malé krajiny v strede Európy teraz pútajú pozornosť po celom svete krásnymi zábermi a prezentujú naše malebné miesta nielen priaznivcom F1-tky.

Odporúčame