Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Robo Opatovský a acapella For You prichádzajú s prekvapením - s pozoruhodnou vokálnou verziou skladby "Je nad slnko jasné "

  • DC

Spevák a gitarista Robo Opatovský si pripravil pre fanúšikov spolu s formáciou For You ďalšiu verziu skladby o nádeji Je nad slnko jasné. Aj bez použitia akéhokoľvek hudobného nástroja, len pomocou ľudského hlasu vznikla zaujímavá acapella verzia skladby, ktorá si už teraz získala srdcia a priazeň viacerých fanúšikov.

Príbeh skladby Roba Opatovského "Je nad slnko jasné" sa začal odvíjať na sociálnych sieťach a k dnešnému dňu má skladba tri verzie. Aktuálny singel s textom Oľgy Šifrovej bol premiérovaný v tzv. lockdown verzii, v máji pribudla štúdiová verzia s kapelou a v týchto dňoch aj acapella remix pripravený v spolupráci s formáciou For You.

„Acapella remix je energickejší, veselší a slnečnejší,“ povedal R. Opatovský, pre ktorého je to prvá podobná skúsenosť. „Nechcel som ďalšiu pomalú verziu a toto zafungovalo ihneď na prvej skúške s For You. Pesnička sa perfektne nakopla,“ dodal. Videoklip sa nakrúcal v bratislavskej Petržalke na streche 12-poschodového paneláka. „Túto lokalitu som mal už dávno vyhliadnutú a teraz prišiel ten správny čas využiť ju na videoklip s Robom. Videoklip natočil a postrihal Kubo "Točič" Chochula s Nitry,“ prezradil Andrej Mann z For You.

Odporúčame