Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zaži atmosféru Tour de France s Fun rádiom. V piatok vysielame zo špeciálnej cyklo dediny v bratislavskom Ružinove

  • DC

Atmosféra Tour de France prvýkrát na Slovensku! Už tento piatok sa v Bratislave otvoria brány jedinečnej L’Etape Slovakia Village a Fun rádio bude pri tom.

Chceš sa cítiť ako Peter Sagan a zažiť atmosféru legendárnych pretekov Tour de France na vlastnej koži a vlastnom bicykli? Žiaden problém! Na Slovensko totiž už onedlho zavíta L’Etape, jediné cyklistické podujatie na svete, ktoré ti tento pocit umožní. Tento rok sa uskutoční v 14 krajinách a Slovensko je jednou z nich. 

Ulice Bratislavy, Záhoria a lesy Malých Karpát sa na unikátnu trať, navrhnutú odborníkmi z Tour de France, zmenia už v auguste. Sobota 21. 8. 2021 bude patriť rodinám a detským pretekom, nedeľa 22. 8. 2021 prinesie náročnejšie disciplíny. Na pretekárov budú čakať trate dlhé desiatky kilometrov a prevýšenie od 750 do 1500 metrov. Zaregistrovať sa môžeš už teraz. Registrácia prebieha na stránkach www.letapeslovakia.sk. Všetci prihlásení majú možnosť si zakúpiť unikátny dres L’Etape Slovakia by Tour de France, vytvorený špeciálne pre tieto preteky.

Už tento piatok, 25.6., deň pred štartom legendárnej Tour de France, sa v bratislavskom Ružinove otvoria brány jedinečnej cyklo dediny L’Etape Slovakia Village. Práve z tohto miesta v auguste vyštartujú spomínané preteky a počas celého leta sa tu bude konať množstvo zaujímavých aktivít:

  • pravidelné športové tréningy pre deti aj dospelých
  • koncerty v amfiteátri 
  • cyklo-centrum s jedinečným múzeom mapujúcim históriu Tour de France a obchodom Tour de France
  • gastro & chill-out zóna pod holým nebom
Zdroj: L’Etape Slovakia

Pri tejto veľkej príležitosti, samozrejme, nesmieme chýbať! A tak nás už v piatok budeš môcť stretnúť priamo v spomínanej cyklo dedine na Štrkoveckom jazere, odkiaľ budeme naživo vysielať od 14-tej hodiny. Mikrofón si vystriedajú naši ostrieľaní moderátori Sajfa a Maca. A do neskorej desiatej hodiny večernej ti do nálady zahrá náš DJ Carlo. Vidíme sa, počujeme sa, bicyklujeme sa!

Odporúčame