Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Galéria chutí

  • MH

Zapoj sa do súťaže a vyhraj zásobu piva Kaltenecker

Pivovar Kaltenecker predstavuje svoje pivné špeciály v dvanástich unikátnych fotografiách. Chute svojich pivných špeciálov dal pod mikroskop a pôsobivé štruktúry jednotlivých chutí piva zachytili na úžasných makrosnímkach. Sériu dvanástich fotografií si môžeš v týchto dňoch pozrieť na výstave v EUROVEA, kde sme sa boli pozrieť aj my. 

Spolu s Kalteneckrom ti pri tejto príležitosti prinášame súťaž o zásobu piva v hodnote 100€. A nie jednu, ale rovno dve. Je len na tebe, ktorú si vyberieš, alebo sa zapojíš do oboch. 

V prvej súťaži budeš hádať, ktorý špeciál sa nachádza na obrázku. Zo správnych odpovedí žrebujeme denne jedného výhercu.
V druhej skús vtipne napísať pivo tak, aby si nepoužil slovo "pivo". Každý deň vyberieme jeden najvtipnejší opis.

VÝHRA:

2 x denná výhra  - zásoba piva Kaltenecker, v hodnote 100 €


KLIKNI A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

Remeselný pivovar Kaltenecker navarí ročne až 15 pivných špeciálov a svetovú chuť im dodávajú chmele z celého sveta. Napríklad z Ameriky, kam vycestovali za fotografom, ktorý príchute ich piva zvečnil pomocou mikroskopu a fotoaparátu. Ako vyzerá pivná chuť si môžete pozrieť v obchodnom centre Eurovea.