Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Olympijský festival

  • MH

Zapoj sa do súťaže a vyhraj

Zaži olympijskú atmosféru s Olympijským festivalom Tokio 2020, zapoj sa do súťaže a vyhraj.

Hraj každý pracovný deň od 7.júla do 16.júla o dennú výhru. Uhádni na akého olympionika sa zahrá náš moderátor vo vysielaní prostredníctvom troch indícií. Svoju odpoveď vpíš do súťažného formulára. Každý súťažný deň vyžrebujeme spomedzi správnych odpovedí jedného výhercu.

16. júla vyžrebujeme spomedzi všetkých zapojených súťažiacich so správnymi odpoveďami dvoch výhercov, ktorí vyhrajú hlavnú výhru.

DENNÁ VÝHRA:

pre 8 výhercov tričko olympijskej kolekcie oblečenia a šálka s logom Slovenského olympijského a športového výboru 

HLAVNÁ VÝHRA:

pre 2 výhercov rodinný pobyt s polpenziou na 3 noci pre 4 osoby (2 dospelí a 2 deti do 12 rokov) v X-bionic® sphere počas Olympijskeho festivalu v hodnote 704 € 

Viac info o výhre TU  

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

Po prvý krát na Slovensku počas najznámejšieho a najsledovanejšieho podujatia na svete, priamo z Olympijských hier v Japonsku, budeme #pripravení zažiť, víťaziť, fandiť, športovať spolu s našimi olympionikmi z OLYMPIJSKÉHO FESTIVALU.
Pre fanúšikov športu z celého Slovenska prinesieme silný olympijský odkaz. Olympijské hry a olympijskú atmosféru zažijú prostredníctvom prezentácie športov za podpory našich športovcov, aktívnej účasti športových zväzov a lokálnych klubov. Bude podporená atraktívnym kultúrnym a sprievodným programom so zapojením našich partnerov prostredníctvom aktivácií.
Olympijský festival bude pre všetkých, aby si vyskúšali olympijské aj neolympijské športy, fandili a zdieľali emócie s dianím na OH Tokyo 2020.