Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tomáš Maštalír naspieval pieseň s Tinou. Ide o titulnú skladbu k novému filmu!

  • AH

Autorom hudby i textu je Fefe z Hexu

Jedno ráno sa prihnal vietor a do sveta nás navždy rozfúkal. Spieva sa v refréne titulnej piesne filmu Známi neznámi, ktorú naspieval herec Tomáš Maštalír so speváčkou Tinou. Autorom hudbu i textu je Martin „Fefe“ Žúži, ktorý prvýkrát vo svojej kariére zložil skladbu pre niekoho iného ako pre skupinu Hex.

„Wandina ponuka ma riadne zaskočila. Z počiatku mi prišla až absurdná. Bol som z jej slov v šoku. Môj mozog to nejako nechcel prijať. Cítil som sa ako tenista, ktorého sa z ničoho nič opýtajú, či by si nechcel ísť zahrať hokejový zápas. Po Wandinom telefonáte som si zobral deň na premyslenie. Na druhý deň sme sa dohodli, že nahráme demo a potom sa uvidí. Lenže po prvom deme si to Wanda už vôbec nechcela dať vyhovoriť a tak sme to doklepli až dokonca,“
prezradil Tomáš Maštalír.

„Na spoluprácu s Tomášom som sa veľmi tešila, lebo ho roky vnímam ako sympatického a talentovaného herca. Tomáš má určite mnoho predností, ale jedna z najvýraznejších, ktoré môžem ako nezávislý pozorovateľ vnímať, je tá, že má neopísateľnú charizmu v hlase. To je častokrát väčšia výhoda ako mať nekonečný rozsah. Myslím, že ak by nahral jedno EP, s prehľadom si ho kúpim, lebo jeho hlas je balzam. Má charizmu, šarm a to sa nedá kúpiť, ani natrénovať,“ opísala spoluprácu s Tomášom Maštalírom speváčka Tina.

Film Známi neznámi, ktorý režírovala Zuzana Marianková, je adaptáciou svetoznámej predlohy filmu Úplní cudzinci (Perfetti sconosciuti) režiséra Paola Genovesa. Slovenskú adaptáciu scenára pripravil Petr Jarchovský – český scenárista filmov Pelíšky, Želary, Kráska v nesnázích, Občiansky preukaz, Učiteľka a režisérka filmu Zuzana Marianková. Producentom filmu je Wanda Adamík Hrycová a koproducentmi sú Petra Polnišová a Juraj Brocko.

Odporúčame