Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

BUBA BLOG: Prázdniny

  • Buba

…. nám oficiálne začnú až v auguste, ale už teraz sa mi parí z hlavy, že ako si ideme v rámci rodiny prestriedať Miša. V júli nám škôlka ešte funguje a august bude Mišo kočovať.

Bohuško si ale nejakým zázrakom asi vybavil voľno už posledný júlový týždeň a chce Miša zobrať k nim domov do Levoče. Že budú mať pánsku jazdu. Takže ja budem týždeň sama. Už teraz mám na ten týždeň taký program po práci vymyslený, že by som potrebovala aspoň rok, aby som tie svoje plány naplnila - kino, divadlo, víno v meste, masáž….

Prvý augustový týždeň:

  • som doma s Mišom ja. Doobeda som mu pripravila na každý deň program, za ktorý ma zabije - jeden deň kontrola jeho diastázy, druhý deň má preventívku u zubára… a takto obehneme všetky povinné jazdy. Úplne ideálny prázdninový program.
  • ale poobedia mu vynahradím zábavu. Mám už naplánovaný program aj pre neho - jeden deň pôjdeme jazdiť na koňoch, ďalší deň loďou na Devín… a takto mám pre neho pripravené prekvapko na každý deň.


Druhý augustový týždeň:

  • si ho berie moja mamina k sebe na Dubové. Ja so sestrou zatiaľ prebehneme na 3 dni do Prahy na našu babskú jazdu - to my si vždy takto vybehneme niekam spolu na výlet
  • zvyšok týždňa plánujem po večeroch s Bohuškom jesť pizzu na gauči a pozerať všetky seriály sveta na Netflixe


Tretí augustový týždeň:

  • si Miša berie sestra. Neviem, či si ho zoberie k sebe do Bratislavy, alebo s ním niekam pôjde - nechávam na nich. Ale je mi jasné, že mamina aj sestra mu urobia taký program za tie dva týždne, že sa mi nebude chcieť dieťatko vrátiť domov.


Štvrtý augustový týždeň:

  • synček už bude pekne doma a možno k nám príde Bohuškova mamina na týždeň.

Starostlivosť o vnúčika vybavená, mne to teda vychádza tak nejak, že skoro 3 týždne bude mladý pán niekde mimo domu žúrovať. A ja budem 3 týždne po večeroch žúrovať tiež. Potom vám napíšem, čo z mojich plánov som reálne stihla vykonať. Dieťa má teda prázdninový program naplánovaný, idem teraz ešte pekne plánovať program pre seba. 3 týždne bez dieťaťa - neviem, či to bude ako za trest alebo ako za odmenu, ale bude to ako “zamladi”.

Lubica “Buba” Lettrichova

Odporúčame