Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zaži jedinečnú olympijskú atmosféru na Slovensku! Olympijský festival v Šamoríne prinesie mnoho zábavy a športu

  • DC

Leto plné športu a zábavy pre všetkých je tu! Slovensko zažije jedinečnú olympijskú atmosféru. Po prvýkrát v histórii budú môcť fanúšikovia športu fandiť našim olympionikom a sledovať medailové úspechy na Olympijskom festivale.


Historicky prvý Olympijský festival sa bude konať od 23. júla do 8. augusta 2021 v olympijskom tréningovom centre x-bionic sphere v Šamoríne. Návštevníci sa môžu tešiť na bohatý športový a kultúrny program pre všetky vekové kategórie.


Vstup zadarmo a pre každého

Všetko sa odštartuje veľkolepým otváracím ceremoniálom 23. júla – presne v ten deň, keď sa začínajú olympijské hry v japonskom Tokiu. Úvodný deň Olympijského festivalu bude prebiehať skutočne vo veľkom štýle. Tešiť sa môžete na slávnostné otvorenie festivalu, zapálenie olympijského ohňa, tanečné vystúpenia a nebude chýbať ani sledovanie otváracieho ceremoniálu z olympijských hier v Tokiu. Prvý deň bude najmenším hrať do tanca Paci pac, ostatní sa zase môžu tešiť na večerný koncert hudobnej skupiny HEX.

Počas celého festivalu, ktorý bude trvať 17 olympijských dní, si budete môcť vyskúšať takmer 40 rôznych športov, ako napríklad atletiku, plážový volejbal, tenis, šerm, karate, lukostreľbu a mnohé ďalšie. Svoje zručnosti budete môcť ukázať aj na turnaji v hádzanej, golfe či futboxe. Chýbať nebudú koncerty pre malých aj veľkých, autogramiády ambasádorov festivalu či súčasných a bývalých olympionikov. Olympijský festival je aj skvelou šancou spoznať japonskú kultúru a kuchyňu.


A viete, čo je super skvelý bonus na záver? Počas Olympijského festivalu budeme priamo zo Šamorína vysielať aj my. Popoludní v každý pracovný deň priamo z Olympijského festivalu odpália svoje šou Sajfa a Didiana a cez víkend naše dievčatá. Príďte nás pozrieť, zamávať, pozdraviť. Tešíme sa na vás!

Odporúčame