Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Deň 7 | Pokorili sme 200 kilometrov

  • Kava

Audiodenn9k y cesty SNP

*Chata Jahodná - Kúpele Štós
Dnešok bol vysmiaty aj frustrujúci i únavný. Pokorili sme hranicu 200km. A nohy už poriadne cítime. Sem-tam sa hneváme na smerovníky, ktoré ukazujú veľmi nereálne časy alebo je značenie veľmi biedne.

Po raňajkách v Jahodnej sa začal dnešný deň vo Volovských vrchoch ubolene. Chvíľu trvalo, kým sme sa rozchodili. Na obed sme si dali vytúžený vyprážaný syr, pivko, či guláš. Aj Terka dostala za odmenu mäsko. Všetci sme boli spokojní a vyzeralo to na skorší príchod do cieľa.

Avšak tam nastal veľký preklep v smerovníkoch a do kúpeľov sme sa dostali až o 9 večer. A zas sme kráčali tmou v ešte tmavšom lese. Bol to krásne-náročný deň, keď sme prešli skoro cca 36km.

Sledovať nás môžeš aj na FB a IG - ČAVARGÁCI

Cestu hrdinov SNP ideme pre deti, ktoré môže sýtiť stravovací program Mary’s Meals.

Veríme, že to prinesie radosť nielen nám, ale aj všetkým deťom, ktoré spoločne s vami nasýtime. Držte nám palce, náš odvážny mesiac začína. A prečo sme Čavargáci? No lebo v Stankovanoch to znamená "túlať sa". Nájdete nás na FB & IG.

Odporúčame