Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nový školský rok začne detským festivalom. Nebude chýbať Miro Jaroš, Fíha Tralala, či Sima a Kali

  • DC

V nedeľu, 29. augusta bude na bratislavskom Štrkovci pre všetkých školákov, škôlkarov i rodičov pripravený program plný obľúbených interpretov a zábavných dobrodužstiev.

Nový školský rok treba privítať vo veľkom. A preto si Kaufland Detský festival pripravil pre všetkých školákov, škôlkarov a ich rodičov 29. augusta na bratislavskom Štrkovci nádherný program, ktorý si užijú naživo nielen deti a rodičia z okolia hlavného mesta, ale pozrieť si ho budú môcť aj všetky deti na Slovensku a v zahraničí. Detský festival sa totiž bude vysielať opäť aj naživo online Turbo TV na www.detskyfest.sk!

www.detskyfest.sk

Program pre školákov aj škôlkarov

V nedeľu, 29. augusta vás od rána až do večera budú zabávať redaktori z Detských televíznych novín, spoločne s moderátormi podujatia Veronikou Hatala a Jurajom Bačom. Na pódiu sa postupne predstaví MIRO JAROŠ, KÚZELNÍK PETER ŠESTÁK, PACI PAC, FÍHA TRALALA, či DÚHALKA. Stretnúť sa budete môcť aj s hrdinami vašich obľúbených seriálov z online Turbo TV, či víťazkami kuchárskej show Majster Šéfinko Kuniboo, ktoré si tentokrát zmerajú sily proti slovenským hokejistom pri varení receptu z knižky Hokejové rýchlovky.

Zábava aj pre mládež a rodičov

Do roka a do dňa, povedali si Sima a Kali a tak obaja prídu zaspievať svoje najznámejšie hity práve na Kaufland Detský festival. Veď aj rodičia sú veľké deti a chcú sa zabávať, no nie? Koncert Kaliho budú sprevádzať šikovní malí tanečníci z River Park Dance School.

Nakoľko kapacita podujatia je limitovaná aktuálne platnou Vyhláškou 223/2021 ÚVZ SR, výbornou správou a praktickou výhodou je aj možnosť registrácie vstupu na podujatie vopred. Stačí kliknúť na https://detskyfest.sk/pravidla/ a dozviete sa viac. Vstup je pre všetkých zadarmo!

Viac Informácií nájdete na www.detskyfest.sk alebo na sociálnych sieťach Kaufland Detský festival

Odporúčame