Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Best of Nedeľná talkshow '21 vol. 08

  • JK

Analytici Stela Slučiaková a Ján Dráb z Inštitútu environmentálne politiky a súdny znalec pre počítačovú bezpečnosť Karol Suchánek hosťami v Nedeľnej talkshow.

Internet je nápomocné miesto, prostredníctvom ktorého môžeme komunikovať s ľuďmi na opačnom konci sveta, nakupovať alebo vyhľadávať informácie. Je to však aj živná pôda pre podvodníkov, ktorí sa z nás snažia dostať peniaze. Ako si strážiť súkromie a cítiť sa bezpečne na internete prišiel do Nedeľnej talkshow porozprávať súdny znalec a odborník na počítačovú bezpečnosť Karol Suchánek.

Slovensko v rámci Európskej únie patrí medzi krajiny, ktoré produkujú najmenšie množstvo komunálneho odpadu. Na každého obyvateľa u nás ročne pripadá 430 kilogramov. Aj napriek priaznivým súčasným číslam sa môže situácia zmeniť k horšiemu. Ako sa správať k odpadu porozprávali analytici z Inštitútu environmentálnej politiky Stela Slučiaková a Ján Dráb.


V rozhovore sa dozviete:

-kto je hacker (4:59)

-či existujú aj dobrí hackeri (9:21)

-prečo je dôležité poriadne zvážiť to, čo dáme na internet (17:22)

-koľko odpadu produkujú Slováci (22:25)-čo všetko môžeme kompostovať (25:38)

-v čom spočívajú výhody a nevýhody plastu (32:45)


Odporúčame