Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Legendárna ABBA je späť, po 40 rokoch vydávajú album!

  • AH

Skupina pripravuje aj veľkolepé digitálne turné

Legendárna švédska popová skupina ABBA vydá po štyroch desaťročiach nový album a pripravuje úplne digitálne koncertné turné: "Na jar 1982 sme si urobili prestávku a teraz sme sa rozhodli, že je čas ju ukončiť," uviedla ABBA v tlačovom vyhlásení.

Nový album sa bude volať Voyage a skupina ho oficiálne vydá 5. novembra. Kapela okrem toho odštartuje 27. mája 2022 v Londýne digitálne koncertné turné. Členovia popového kvarteta pripravujú ohromnú holografickú živú šou s pomocou najmodernejšej techniky v spolupráci so spoločnosťou amerického filmového režiséra Georgea Lucasa.

Interpreti budú na pódiu stvárnení pomocou hologramov. Títo digitálni avatari budú vyzerať ako členovia skupiny za čias najväčšej slávy: "Bude to najpodivnejší a najveľkolepejší koncert, o akom ste mohli snívať... Budeme si môcť sadnúť do publika a sledovať naše digitálne ja, ako predvádza naše piesne... Bude to divné a úžasné," napísala ABBA.

Odporúčame