Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Emma Drobná, Adam Ďurica a ich spoločná novinka. Z tohto bude hit!

  • AH

Vychutnaj si novú skladbu „Naše Hriechy“

Adam Ďurica predstavuje svoju novú skladbu Naše hriechy. Naspieval ju spoločne s Emmou Drobnou. „Už dlhšie som chcel s Emmou niečo urobiť. Dokonca sme sa na tom v minulosti už dohodli, ale udalosti minulého roka to celé zhatili,“ hovorí o spolupráci Adam Ďurica. „Nakoniec sme to ale urobili, nahrali a je to tu,“ dodáva Emma Drobná.

"Celé to vzniklo u Laca Rychtárika, tá hudba je od neho, a ja som málokedy v tej polohe, že vymyslím hudbu aj text. Ja viem aké texty mám rád, viem aké by som chcel texty spievať, ale väčšinou spolupracujem s textármi. Ale tentokrát mi melódia už išla v hlave, a už som počul aj nejaké slová, začal som písať a tak som to celé dokončil,“
približuje vznik spoločnej skladby Adam.

Skladba Naše hriechy je rovnako predzvesťou nového albumu. „Pravda je taká, že sme to mali pôvodne úplne inak naplánované. Ale za posledný rok sa toho naozaj veľa zmenilo, pre každého z nás, a tak sme to zmenili aj my, a do konca roka by som chcel vydať svoj nový album,“ uzatvára Adam Ďurica.

Odporúčame