Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

BUBA BLOG: Dala som osobák!

  • Buba

V čítaní! Vždy som veľa a rada čítala. Večne som mala rozčítanú nejakú knihu a väčšinou som za týždeň zvykla jednu prečítať.

Odkedy som mama, toto tempo veľmi pokleslo, no snaha neopadla. Rekord pre mňa je, keď zvládnem nejakú knihu prečítať za mesiac, no čo sa mi teraz podarilo, je pre mňa nový osobný rekord. Prečítala som knihu za tri dni - normálnu, dospelácku, žiadne leporelo ani encyklopédiu o dinosauroch.

Pomohli mi okolnosti:

1. V pondelok na pár hodín vypadli sociálne siete - uložila som večer Miša spať, vzala do ruky knihu a pár hodín som nerušene čítala.

2. V utorok mal Mišo športový krúžok - jeho som odovzdala v telocvični a ja som si o poschodie nižšie sadla v kaviarni na gauč, kúpila si obrovské kapučíno a mätový čaj a čítala som celú hodinu

3. To isté v stredu - Mišo mal plávanie, takže som pekne v čakárni odložila telefón bokom a knihu som dočítala.

Zdroj: Buba

Keď už sa zo mňa stal oficiálne taxikár svojho syna, nech to viem nejak využiť aj vo svoj prospech. Toto je cesta. Stále sa aj ja učím efektívne narábať s časom a využiť voľné minúty tak, aby som z nich mala radosť. A aj zo seba. Premýšľam, čo všetko by som ešte vedela stihnúť, keby som nebola závislá na svojom telefóne a nebrala ho nonstop do ruky… Alebo skúsim zapracovať aj na tomto?

Lubica “Buba” Lettrichova

Odporúčame