Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kapela Kryštof predstavuje svoj vlastný Halywůd. Obsahuje tanečné rytmy a refrény, ktoré nedostaneš z hlavy

  • DC

„Je tam láska, vzdor, zlosť, radosť, eufória, vyznanie, protest a rekapitulácia,“ približuje svoju inšpiráciu Krajčo.

„Americký Halywůd je o snoch. Ten ostravský o tých, ktoré sa možno nikdy nesplnia, ale je dôležité ich mať. A pokojne môžete snívať aj o tom, že raz budete napríklad ako Brad Pitt,“ vraví Richard Krajčo, frontman kapely Kryštof a autor všetkých piesní na novom albume.

Na novom albume s názvom Halywůd sa už okrem známych hitov ako „Hvězdáři“, „Milan Baroš“, „Hned teď (Pojď být světlometem)“, „Vánoční“ s Karlom Gottom alebo najnovšieho singlu „Halywůd“, objaví aj šesť úplne nových piesní. Album súčasne s klasickým CD vychádza aj ako vinyl.

Halywůd je už ôsmym radovým albumom kapely Kryštof, ktorý dáva jasne najavo, že sa fanúšikovia tejto ostravskej skupiny nemusia vôbec obávať o jej hudobnú stagnáciu. Kapela Kryštof vychádza zo svojej povestnej poetiky a strhujúcich refrénov, pričom neustále hľadá nové hudobné podnety. „Je tam láska, vzdor, zlosť, radosť, eufória, vyznanie, protest a rekapitulácia,“ približuje svoju inšpiráciu Krajčo.

Zdroj: TS
Odporúčame