Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kapela SLZA s Monikou Bagárovou spomínajú na leto. V novom klipe vezmú fanúšikov do romantických moravských viníc

  • DC

Česká popová stálica – kapela SLZA, predstavuje novú pieseň „Červánky“, ku ktorej si Petr Lexa s Lukášom Bundilom prizvali speváčku Moniku Bagárovú.

Romantický duet s poetickým a chytľavým refrénom nás berie do slnečných viníc Mikulova a Valtic, a prináša tak dokonalú atmosféru babieho leta. Videoklip, ktorý má na svedomí režisér Radim Věžník.

Zdroj: TS


Petr Lexa a Lukáš Bundil tvoria kapelu Slza už sedem rokov a českú scénu zásobujú skvelými hitmi. Inak tomu nebolo ani na poslednom albume z minulého roka, kedy predstavili piesne ako „Paravany“, „4 Ráno“ alebo „Žár“. V súčasnosti sa v rádiovom éteri hráva ich posledný singel „Bouře“, na ktorom rovnako ako na celom albume 3, spolupracovali s britským producentom Oliverom Som, z ktorého produkcie vznikla aj novinka „Červánky“. „Niekoľkokrát do roka za nami príde, na týždeň sa zavrieme na chalupe a skladáme. Mal za nami priletieť aj na jar, ale kvôli lockdownu sa to nedalo, tak sme skúsili vec, ktorá bola v tom čase veľmi bežná – skúsili sme skladať online,“ priblížil počiatky vzniku singlu spevák Petr Lexa.

Zdroj: thomashabr

Lukáš Bundil prišiel s nápadom, že by z piesne mohol byť duet. Dvojica tak kontaktovala dvadsaťsedemročnú speváčku a súčasnú porotkyňu talentovej súťaže Superstar – Moniku Bagárovú. „Bolo mi potešením spolupracovať s chalanmi zo Slzy. Zaspievať si iný štýl hudby, vidieť, ako pracujú v štúdiu iní hudobníci a nazbierať ďalšie zaujímavé skúsenosti, je pre mňa vždy zážitkom. Je to veľmi milá spolupráca a krásny song,“ pochvaľuje si speváčka.

Odporúčame