Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vianočná klasika SÁM DOMA sa dočkala novej verzie. V traileri uvidíš aj Kevinovho brata Buzza

  • DC

Očakávaný trailer je konečne tu! Fanúšikovia klasiky však nešetria kritikou..

Bez ikonickej komédie Sám doma by akoby ani neboli Vianoce. No nie? Preto nás udivuje, že sa niekto vôbec odváži prerobiť niečo tak kultové, čím 24. decembra žije celý svet. Snaha o pár pokračovaní tu už bola a nedopadlo to práve najlepšie. Štúdio 20th Century Fox/Disney sa napriek tomu pokúsilo a takzvaný reboot, ktorý nesie názov Home Sweet Home Alone. Prvý trailer odhaľuje niekoľko vtipných scén, ktoré sú však ako cez kopirák s tými, ktoré poznáme zo spomínaného filmu Sám doma I. Nadobro sa môžeme rozlúčiť aj s postavou Kevina McCalliste, ktorého nahrádza chlapec menom Archie Yates. Potešujúce je aspoň to, že po desiatkach rokov opäť stretáme postavu Kevinovho brata Buzza, ktorý sa objavuje v postave strážnika. 

Zdroj: youtube.com



Filmi sa oficiálne dočkáme 12. novembra 2021 na streamovacej platforme Disney+, zatiaľ si pozri trailer, ktorý sa však zatiaľ na YouTube nemá čím chváliť. Získal si až 46-tisíc negatívnych reakcií, zatiaľ čo pozitívnych len 13-tisíc.

Odporúčame