Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

2 roky točenia a dychberúce zábery. Náš videomanažér Boris nakrútil dokument, ktorý nadchne nie len milovníkov tetovaní

  • DC

„Obaja sme obdivovali prácu toho druhého. A tak z toho vzniklo moje video o jeho tetovaniach.“

Nášho Borisa a.k.a. Slepačieho Bujóna určite nemusíme predstavovať. U nás vo Funku pracuje už niekoľko rokov ako videomanažér a na svedomí má napríklad aj Sajfovu YouTube talkshow Level Lama, ktorá mimochodom už o pár dní chystá veľkolepý návrat.

Ale späť k nášmu šikovnému „Bobovi“. Chceli by sme vám dať totiž do pozornosti jeho najnovší počin, na ktorom sa poriadne namakal a keďže sme už videli výsledok, hrdo hlásime - stálo to za to!

Ide o krátky dokument, zachytávajúci cestu tatéra Jakuba „Kubca“ Špánika, od jeho začiatkov až po súčasnú dobu, paralelne s vývojom tatérskeho štúdia Wolf Town Collective. Kubec tetuje už 10 rokov a momentálne patrí medzi top tatérov na svetovej úrovni. Vo svojom neo-traditional štýle sú jeho práce rozpoznateľné.

A prečo sa Boris rozhodol natočiť svoj prvý dokument v živote práve o Kubcovi a jeho ceste? „Keď chodíš k niekomu na tetovania, tak s tým človekom tráviš dosť času a je fajn, ak si sadnete. To sa v našom prípade stalo a obaja sme obdivovali prácu toho druhého. A tak z toho vzniklo moje video o jeho tetovaniach.“

Odporúčame