Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Mladá slovenská speváčka Andie J v novinke She’s Mine s iskrivou dynamikou amerického feelingu

  • DC

Singel She’s Mine je iný tým, že Andie J spieva tentoraz o žene. Väčšina jej textov je o opačnom pohlaví, no v tomto singli chcela poukázať na ich rovnocennosť..

Talentovaná slovenská speváčka Andie J prichádza s energickou novinkou She’s Mine. Americkou atmosférou z jazdy na Pontiacu, túžobnými pohľadmi a príbehom ako z filmu predostrela ako na dlani všetky city, ktoré sa nesú piesňou v melodickom retre.

Singel She’s Mine je však iný tým, že mladá speváčka, skladateľka a textárka Andie J spieva tentoraz o žene. Väčšina jej textov je o opačnom pohlaví, no v tomto singli chcela poukázať na ich rovnocennosť. „Nedotýkam sa síce tejto témy úplne, no je to myslené tak, že rovnako ako dokážeme prechovávať rôzne city k opačnému pohlaviu, vieme to isté cítiť aj k svojmu pohlaviu. Nemusí to byť zrovna túžba, ale aj strach o danú osobu, pocit spokojnosti, keď sme s ňou, radosť alebo aj láska,“ s úsmevom prezrádza Andie J.

Odporúčame