Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Na Halloweena nuda nehrozí: Vyberte sa s Mirom Jarošom za strašidlami!

  • DC

Ako strávite halloweensky večer? V tichosti pri svetle sviečokmči skôr v kostýmoch? Či už slávite Dušičky pekne po našom, alebo s deckami chystáte poriadne bláznivú halloweensku žúrku, máme pre vás skvelý tip. Vydajte sa spolu s Mirom Jarošom na tajomnú cestu po stopách strašidiel, a doprajte im večer plný strašidelnej zábavy priamo u vás doma.

Ktoré strašidielka z našich rozprávok poznáte? Ježibabu, Permoníka, Martinka Klingáčika, bezhlavého rytiera či zubatú? Halloweensky večer je tou najlepšou príležitosťou vybrať sa po ich stopách. Pošlite decká na potulky do starého Čachtického hradu spoločne s Mirom Jarošom a jeho kamarátmi, a užite si na Halloweena s Kaufland Detským festivalom večer plný zábavy pre celú rodinu. Ako inak, aj tentoraz ONLINE.

KALI, MIRO JAROŠ, THE PASTELS, AJ POLEMIC

Nielen tajomná výprava za strašidlami, ale rovno celý maratón strašidelnej zábavy pod názvom „Po stopách strašidiel“ na vás opäť čaká na detskej online Turbo TV. Stačí, ak si s deťmi v nedeľu 31. októbra o 15.30 hod. kliknete na detskyfest.sk. A neskôr večer si „dospelácku“ časť programu určite užijete aj vy. Ak sa radi bojíte,
nenechajte si ujsť tak trošku strašidelný program s tanečnou skupinou The Pastels, či koncert skupiny Polemic a Kaliho Ples príšer. Na malých aj veľkých čaká deň, plný zábavy.

Halloweensky program plný zábavy a váš obľúbený Kaufland Detský festival vám aj tentoraz online a celkom zadarmo prináša Kaufland.

Odporúčame