Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

BUBA BLOG: Nie som disco diva, som kaviarenský povaľač

  • Buba

Môže byť aj v 35-ke kríza stredného veku? Keď som sa s kamoškami bohapusto vychytila prežúrovať celú noc? Moja stará mama na takéto maniere kedysi hovorievala: “Chcela stará mladou byť.” Lenže ja nie som stará, ja som mladá, takže vlastne môžem hocičo.

Kolegyne - kamarátky z rádia ma zavolali na “babskú jazdu” v Trnave. Miša som šupla na noc k sestre a my sme šli na nočný výjazd. Chvalabohu, už máme trochu rozumu a najprv sme šli pekne seriózne na večeru (logicky, omastiť bachory). A potom sme už len šli od podniku k podniku a skončili na čudnej latino diskotéke, kde staršia od nás bola už iba teta, ktorá smradľavým vechťom utierala pooblievané stoly. Myslím, že sme v piatok v noci v Trnave zdvihli vekový priemer všade, kam sme prišli.

Ale teda zabavila som sa nesmierne, no zistila som, že predsa len mi materstvo trochu rozumu dodalo, a ak aj nie rovno rozumu, tak nejakej super sily:

  • pila som len tak, aby som ráno mohla šoférovať

  • aj po dvoch hodinách spánku som bola nastavená fungovať

  • hneď som si šla pre Miša a prehrala som sa s ním celý deň

  • najviac som si takúto žúrku užila, lebo takto som podniky nevymetala ani na vyskokej škole, ale naozaj som viac kaviarenský povaľač, ako disco diva.
Zdroj: Buba

Som rada mama, som rada večer doma pod dekou a s Bohušom na gauči, mám rada svoj pokoj a rada chodím spať o 22:00. Ale takáto párty šialenosť je parádna v tom, že mi viac pripomenie, ako veľmi rada som doma so svojimi. Takže raz za rok mi stačí. Alebo možno dvakrát, alebo…

Lubica “Buba” Lettrichova

Odporúčame