Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Skupina Peter Bič Project vydáva nový album, spolu s ním zverejnili aj čerstvý klip!

  • AH

Novým albumom opäť prekročili prah svojej tvorby a posielajú do sveta 16 nových nádherných piesní

Zhruba 2 roky po vydaní albumu Labyrint prichádza skupina Peter Bič Project s novým albumom ktorému dali názov Hlava. Nahrávali ho začiatkom roka v štúdiu Birdland v Považskej Teplej. Väčšina piesní tak vznikala v spoločnej tvorivej atmosfére. „Album je pestrý svojim obsahom, ako hudbou, tak aj textami, na ktorých sa podieľali Vlado Krausz a Michal Mifkovič. Keď sme album priniesli do vydavateľstva, prekvapila nás ich reakcia, keď sa po jeho vypočutí vyjadrili, že by sme mali každú jednu pieseň predstaviť zvlášť, pretože by im bolo ľúto, ak by sa k poslucháčom nedostali všetky piesne, ale len 2-3 single,“ Peter Bič.

Hudbu na albume zložil Peter Bič, na niektorých sa autorsky podieľa aj speváčka Viktória Vargová. Mám z tohto albumu obrovskú radosť. Peter zložil nádherné piesne a teším sa, že som aj ja v dvoch piesňach mohla autorsky priložiť ruku k dielu. Okrem toho, texty, ktoré pre nás napísali Vlado Krausz a Michal Mifkovič, sú pre mňa úplne čarovné a krásne sa spojili s hudbou. Pri každej piesni mám zimomriavky a chcem ju počuť znova a znova, dodáva Viktória.

Skupina sa rozhodla pripraviť aj videoklip k piesni Hlava. Natočili ho spolu s Jarisom a tak vychádza nielen nový album, ale aj singel a video ku skladbe „Hlava“.

Odporúčame