Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

BUBA BLOG: Jeden lexaurin, prosím

  • DC

Vianoce sú o viac ako mesiac a ja už teraz začínam chytať z Miša nervy.


Už pol roka rozpráva o úžasnom skladacom McQueenovi, ktorého majú deti v škôlke vo vedľajšej triede. A že iba toto jediné autíčko si prosí od Ježiška. On sa s hračkami teda nehráva - vždy len v deň, kedy ju dostane, potom hračka nemilosrdne padá do zabudnutia, preto odmietam šialené nakupovanie hračiek pre neho.

Ale o tomto jednom aute naozaj rozpráva už niekoľko mesiacov, preto som nenápadko nakukla v škôlke do vedľajšej triedy a to auto som si odfotila Hľadala som ho na internete niekoľko hodín, žiaľ, smola - už sa nevyrába. Nevzdávam sa, hľadám ho po eshopoch na celom svete. Našla som!!!!! Na nejakom Ebay-i. Akurát, že špekulanti ho teraz predávajú za vyše 200€, lebo sa tvária, že ten úbohý skladací 10-centimetrový McQueen je zberateľský kus (čo na tom, že pred rokom stál nový v obchode 30€).


Normálne som premýšľala, či mu ho predsa len nekúpime, veď nič iné to dieťa nechce, len túto jednu hračku. Potom som sa ale nejak prebrala z tohto čudného bezvedomia a prišla som k rozumu - nekúpim predsa malinký kúsok plastu za 200€.

Zdroj: Buba


Tak sa do pátrania po McQueenovi pustil aj Bohuš. Našiel! Nového, zabaleného z nejakého gréckeho eshopu (“iba” za 60€). Tak sme sa zhodli, že toto by sme mohli zobrať. Objednala som, kúpila som, zaplatila som. A potom došla info, že negarantujú doručenie do Vianoc. Paráda! Šľak ma trafil rovno - už asi piatykrát kvôli tomuto autu.

Bohuš sa nevzdal a našiel na nejakom bazáre takého istého - hoci rozbaleného ale minimálne používaného. A teraz pozor - našiel ho u jednej pani z Nitry, za 20€ a na Modrom koníku! A rovno ho kúpil. Neviem, čo ma pobavilo viac, že budeme mať dvoch McQueenov, alebo to, že Bohuš bol na Modrom koníku - nie je to dôvod na rozchod? Takže ak príde zo sveta ten parádny, zabalený, dostane Mišo od Ježiška ten. Keby neprišiel, máme už doma v zálohe toho z bazáru (zabalím to tak, že to Mišo nezistí.) Druhého potom darujeme Mišovmu kamarátovi.

Zdroj: Buba

Takže naše nervy sú zachránené. Haaaaa, klamem jak nikdy! Nervy sú v kýbli - dnes prišiel Mišo zo škôlky s tým, že si to premyslel a prosí si od Ježiška namiesto McQueena modrého Transformera. Kto, prosím vás, nazval Vianoce sviatkami pokoja? Niekto bezdetný, že?

Lubica “Buba” Lettrichova

Odporúčame