Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

"Každý deň začínaš hlavou, ako si to nastavíš, tak to je," Peter Bič Project vo Fun in Slovakia

  • Kava

Vypočuj si nový album "Hlava" od Peter Bič Project, s Peter Bič Project

"Sú to naše príbehy, ktoré sme zažívali, a vlastne každý z nás. To je tá najsilnejšia emócia na hudbe, že spievame a hráme o tom, čo každý z nás prežíva a každý z nás sa s tým vie zžiť. A to je veľmi silné, o tom je ten album. Preto sa to volá "Hlava", pretože každý deň začínaš hlavou. Ako si to nastavíš, tak to je," hovorí Peter Bič, líder skupiny Peter Bič Project o ich novom albume. 

Album "Hlava" vydávajú práve v týchto dňoch po dvoch rokoch, počas ktorých na ňom pracovali. "Už som si myslel, že ho ani nevydáme, tak dlho sme na ňom robili," vysvetľuje Peter, "nakoniec sme mali 30 pesničiek a vybrali sme 16, čo sme nikdy nemali. Je na tom vidieť ten výsledok, to ma teší."

Na novom album počuť lyriku v textoch, šansón aj foklór. Silné balady sa striedajú s bezstarostnými veselými pesničkami. "Snažili sme sa neísť vlnou folklóru, ale byť slovenskí," vysvetľujú Peter a Viktória v špeciáli Fun in Slovakia, v ktorom sme si spoločne vypočuli ich nový album a oni k pesničkám exkluzívne pridali svoj komentár. 

Odporúčame