Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kapela Sám Sebou a Barbora Piešová v krásnej skladbe “Na Vianoce”

  • AH

Spoločný vianočný singel zažíva skvelý úspech

Kapela Sám Sebou v spolupráci s poslednou víťazkou Superstar Barborou Piešovou vydávajú vianočný song Na Vianoce: “Prvotný nápad pre vytvorenie vianočnej skladby som dostal pred rokom na Vianoce. Melódiu piesne som si nahral na telefón, no až niekedy v septembri tohto roku sme sa spolu s našim textárom Ferim Pavolom do toho pustili. Myslím, že sa nám podarilo vytvoriť krásnu pieseň, s peknou myšlienkou, že rodina a priatelia sú ten najväčší vianočný darček.“ Hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

V skladbe hosťuje skvelá speváčka Barobra Piešová: „Baške sme napísali na instagrame, či nemá zájem si spolu s nami zaspievať. Poslali sme jej demo verziu skladby, ktorá sa jej páčila a o pár dni sme sa už stretli v štúdiu. Musím povedať, že Baška to zaspievala výborne a pieseň posunula na úplne iný level. Čo je hlavné, že sme si veľmi sadli aj ľudsky, čiže celá táto spolupráca bola úplne spontánna vo výbornej priateľskej atmsofére.”

Odporúčame