Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Príde k vám Mikuláš! Tento rok bude rozdávať úsmevy aj sladké prekvapenia online

  • DC

Rok sa s rokom stretol a o pár dní nám opäť na dvere zaklopú Vianoce. Tak, ako to býva zvykom, nám ich atmosféru ,ako posol dobrých správ, prinesie sám Svätý Mikuláš. No a aký by to bol Mikuláš, ak by vám nepriniesol vrece plné sladkých zážitkov!

Chystajte čižmy, nezabudnite poslúchať, no najmä si v nedeľu 5. decembra o 14.00 hod. nezabudnite zapnúť online Turbo TV. Pretože Kaufland Detský festival vám Mikuláša aj tento rok privezie priamo k vám domov. A spolu s ním príde aj Zajko Turbo, Medvedík Kuniboo a ich noví kamaráti Medovníček a vtáčik Kiwi.

Všetci spoločne nasadnú do veľkých rozprávkových saní a po ceste k vám naložia aj Mira Jaroša, Smejka a Tanculienku, Veroniku Hatala, Juraja Baču, či ich kamarátku Turbínku. Pre starších súrodencov, ockov a maminy Mikuláš do čižmy nadelí prekvapenie v podobe vianočného koncertu skupiny Peter Bič Project či Cimbal Brothers, ktorí si ako hostí pozvali aj Máriu Čírovú a Roba Opatovského. Tak sa na Mikuláša pohodlne usaďte, kliknite na Turbo TV a užívajte si sladké prekvapenia pri skvelom ONLINE programe, ktorý potrvá až do večera! A opäť si ho budú môcť užiť úplne všetci - deti, rodičia a aj starí rodičia.

Odporúčame