Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Speváčke Ivane Regešovej sa splnil sen! Do roka a do dňa predstavuje emotívnu vianočnú pieseň „Poď domov“!

  • DC

V skladbe „Poď domov“ spieva Ivana o tom, že na Vianoce by mal byť každý doma spolu so svojou rodinou.

„Poď domov“ spieva Ivana Regešová v novej vianočnej piesni, za ktorou stoja legendárni hitmakeri. Text vianočnej novinky má na konte Kamil Peteraj, hudbu zložil Gabo Dušík. O produkciu a aranžmán skladby sa postarali Peter Graus Tomáš Zubák z Creative Music House. Na Vianoce vás dokonale naladí aj nový klip, ktorý sa nakrúcal pod stromčekom v zasneženej Bratislave. Krásna Ivana si do klipu pozvala rodinku kamarátov, ktorým spievala dokonca i na svadbe.

Zdroj: Oliver Žilák

V skladbe „Poď domov“ spieva Ivana o tom, že na Vianoce by mal byť každý doma spolu so svojou rodinou. A keď sa aj v živote nie vždy všetko podarí, teplo domova a láska práve počas Vianoc zahoja veľa rán.

„Je to presne rok, čo sme sa stretli s Kamilom Peterajom pri nahrávaní relácie, kde sme obaja vystupovali ako hostia. Kamil mi spomenul, že majú s Gabom Dušíkom v talóne skladbu, na ktorú doteraz nenašli vhodného interpreta. A tak sa pieseň „Poď domov“ dostala ku mne a okamžite ma oslovila. Nielen chytľavou melodickou linkou a zaujímavou harmóniou, ale samozrejme aj krásnym textom. Veď, kto iný by mohol napísať tak poetický a emotívny vianočný text, ak nie Kamil Peteraj. Som rada, že sa nám pieseň podarilo vydať presne do roka a do dňa, keď mi ju Kamil poslal,“ prezradila Ivana Regešová.

Odporúčame