Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Spevák Denis Lacho prichádza opäť s novým projektom, kde predstavuje rovno 5 nových autorských skladieb

  • DC

Denis na projekte Live Session spolupracoval so svojou kapelou niekoľko mesiacov.

Spevák Denis Lacho prichádza opäť s novým projektom, tentokrát sa jedná o Live Session, kde predstavuje rovno 5 nových autorských skladieb: O nás, Waiting, Darkness Of The Ocean, The Unspoken Mystery a Morning. Žánrovo je každá skladba iná, nakoľko pri ich skladaní Denis spolupracoval s rôznymi autormi a hudobníkmi.

Zdroj: TS

Na projekte Live Session spolupracoval so svojou kapelou niekoľko mesiacov. Kapelu tvoria Matej Krekáč (bicie), Adam Hudec (basgitara), Adam Grožák (gitara) a Richard Danel (klávesy). Je mi vždy cťou spolupracovať s týmito hudobníkmi na tvorbe nových vecí. Chlapci sa postarali o naozaj jedinečné aranžmány skladieb, z ktorých niektoré mi ležali v šuflíku aj dobrých 7 rokov. Každá skladba je úplne jedinečná a popisujú rôzne obdobia, ktorými som počas skladania jednotlivých piesni prechádzal,“ hovorí Denis Lacho o Live Session.

Zdroj: TS


Live Session sme nahrávali v novom štúdiu v Trnave Sloth Sound Studio. O nahratie a mix zvuku sa postaral Jaroslav Remenár, vizuálnu stránku tohto projektu zastrešovala Magdaléna Remenárová. Pri tvorbe skladieb som okrem mojej kapely textovo a hudobne spolupracoval aj s hudobníkmi Stanislavom Počajim a Viliamom Kadlečíkom.

Odporúčame