Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Titulná skladba k seriálu Priznanie od Peter Bič Project má nový videoklip

  • AH

Okrem špeciálne pripravených záberov kapely obsahuje aj scény zo seriálu

Seriál Priznanie patrí medzi najsledovanejšie programy RTVS, každú nedeľu večer si ho na Jednotke nenechajú ujsť státisíce divákov. Ústrednou piesňou seriálu je skladba Priznanie II. z dielne kapely Peter Bič Project.

Nakrúcanie nového videoklipu prebiehalo koncom roka 2021. Okrem špeciálne pripravených záberov kapely obsahuje aj scény zo seriálu. „Nakrúcalo sa mi veľmi príjemne, pretože sme točili v Košiciach, v Slovenskom rozhlase. Réžiu mal na starosti Ľubo Marko, známy človek, ktorý je podpísaný aj pod úspešným filmom Loli paradička. Bolo to veľmi príjemné,“ hovorí o atmosfére pri nakrúcaní Peter Bič. Klip popretkávaný zábermi zo seriálu Priznanie bol nakrútený v kabaretnej atmosfére. S nápadom prišli samotní interpreti. „Bol to náš návrh. Chceli sme, aby to bolo v takej inej atmosfére, pretože aj samotná pieseň má úplne inú atmosféru, ako ostatné na našom albume Hlava,“ povedal Peter Bič.

Odporúčame