Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Aj Tatry ožijú zimnými olympijskými hrami: Vychutnaj si Olympijský festival s Fun rádiom!

  • DC

Po úspešnej letnej premiére prichádza ľadová edícia Olympijského festivalu. Športom, zábavou a fandením slovenským športovcom na zimných olympijských hrách v Pekingu 2022 tentoraz ožije Areál zimných športov na Štrbskom Plese, a to už od 10. do 13. februára a Fun rádio bude, samozrejme, pri tom!

Slovenský olympijský a športový výbor sľubuje víkend, ktorý si užijú najmä rodiny s deťmi a všetci športoví fanúšikovia. Ambasádorkou festivalu je Anastasia Kuzminová, ktorá sa na fanúšikov teší 10. a 11. februára. Ďalšia olympijská víťazka Zuzana Rehák Štefečeková sa bude s návštevníkmi zabávať 11. a 12. februára, trojica členov štvorkajaka Csaba Zalka, Samuel Baláž a Denis Myšák od 11. do 13. februára.

Vstup na festival je pre všetkých zadarmo.

Zdroj: TS

„Pre návštevníkov pripravujeme mestečko, ktoré bude plné zimných športových aktivít pre malých, ale aj veľkých. Budú si môcť vyskúšať zjazdové lyžovanie, bežecké lyžovanie, biatlon, freeride a freestyle lyžovanie, snoubording, skialpinizmus, lezenie na ľadovej lezeckej stene, korčuľovanie v zóne Slovenského paralympijského výboru, ale aj netradičný snežný volejbal. Na športoviskách budú na deti dozerať skúsení inštruktori a bývalí športovci,” predstavuje Olympijský festival Kristína Czuczová, marketingová riaditeľka Slovenského olympijského a športového výboru.

Zdroj: TS

Dôležitou súčasťou festivalu budú aj priame prenosy či záznamy priamo z Pekingu, kde budú v tom čase slovenskí športovci bojovať o olympijské medaily.

Okrem športovania a fandenia sa fanúšikovia môžu tešiť aj na bohatý kultúrny program. Ak to dovolí situácia v súvislosti s koronavírusom, na hlavnom pódiu sa o hudobný zážitok postarajú Sima či PACI PAC.

Na Olympijskom festivale bude mať svoje zastúpenie aj Slovenský paralympijský výbor. Okrem toho, že celý festival bude bezbariérový, mnohé zo športov si môžu vyskúšať aj naši návštevníci so zdravotným znevýhodnením.

Zimnými olympijskými hrami budú žiť aj Dom športu a Slovenské olympijské a športové múzeum v Bratislave. V čase od 4. do 20. februárom 2022 ponúka pre návštevníkov možnosť prehliadky svojej stálej expozície – Výstavnej siene prof. Vladimíra Černušáka i špeciálnej výstavy venovanej olympijským hrám v dvojkových rokoch pod názvom „V múzeu so srdcom draka z Pekingu“.

A vieš, čo je super skvelý bonus na záver? Na zimnom Olympijskom festivale v Areáli zimných športov na Štrbskom Plese budeš môcť stretnúť aj Fun rádio. Reprezentovať nás bude naša mladá krv - Andrea a Tibor. Príď ich pozrieť, zamávať, pozdraviť. Už teraz sa na teba tešia!

Odporúčame